• Haberler
  • Güncel
  • Özcan, Ankara'da Nazilli'nin il olması için temaslarda bulundu

Özcan, Ankara'da Nazilli'nin il olması için temaslarda bulundu

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, başkentte yapılan görüşmelerin ardından 'Nazilli için temaslarımızı sürdürdük' dedi.

Özcan, Ankara'da Nazilli'nin il olması için temaslarda bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Lideri Bahçeli’nin 100 il 1000 ilçe çıkışı 86 yıldır il olmayı bekleyen Nazilli’de coşkuyla karşılandı. Yıllardır il hasretiyle yanıp tutuşan ilçe de 7’den 70’e herkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nazilli’yi il yapmasını bekliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan 28. Dönemin ilk AK Parti grup toplantısı için Nazilli’den heyet başkentte hareket etti. Toplantıdan önce kapı kapı gezen Özcan ve beraberindeki heyet, Nazilli’nin il olması için temaslarını sürdürdü.

"NAZİLLİ'NİN NE İSTEDİĞİNİ ANLATTIK"

Ankara’daki temaslarını kamuoyu ile paylaşan Kürşat Engin Özcan önemli açıklamalarda bulundu. Özcan, Ankara’nın çok güzel ve hareketli olduğunu ifade ederek, “Allah razı olsun Sayın Cumhurbaşkanımızdan, bakanlarımızdan, milletvekillerimizden, daire müdürlerimizden, daire başkanlarımızdan. Ankara çok güzeldi, çok hareketliydi. Meclis tarihinde görülen en büyük kalabalıklardan bir tanesiydi. Her yerden insan çıkıyor çok ciddi bir kalabalık vardı. Evet, bu Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcına müşahitlik ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da riyasetinde grup toplantısına katıldık. Nazilli için temaslarda bulunduk. Sayın ilçe başkanımız ile beraber gittik. Arkadaşlarımızla da berber görüştük, dertlerimizi anlattık. Nazilli’nin ne istediğini münasip usul dairesinde. Nazilli 86 yıldır ülkemizin kurucusu Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1. Cumhurbaşkanımızın bir sözü var. 1937’de Nazilli’ye geldiğinde ‘Nazilli istikbalde gösterilecek bir vilayet merkezi olacaktır' şeklinde bir sözü var. Onunla başlayan süreçte devam eden hiçbir zaman da gündemden düşmeyen talebi var” dedi.

"NAZİLLİ HALKININ HAK İHLALİ OLMAYACAK"

Nazilli’nin il olmasıyla birlikte birçok sıkıntıyı aşacaklarını söyleyen Özcan, “Nazilli’nin bence en büyük meselesi bu olması lazım. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan olarak bana sorsalar ki ‘Kürşat Engin Özcan’ın hayatı mı yoksa Nazilli’nin il olması mı?’ diye ben Nazilli’nin il olmasını tercih ederim. Ben hayatımdan bile fedakârlık ederim. Nazilli’nin il olması halinde burada şimdiye kadar yaşamış milyonlarca insanın hakkı teslim edilmiş olacak ve gelecekte Nazilli’de yaşayacak milyonlarca insanın da herhangi bir şekilde hakkı ihlali olmayacak” dedi.

Bakmadan Geçme