ÖRKOOP akaryakıt faaliyetine başladı

ÖRKOOP Başkanı Ünal Önal kooperatife ait akaryakıt istasyonunun hizmete girdiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Önal, 'İlerleyen dönemde bu akaryakıt istasyonunun içerisinde tarım ve hayvancılık ürünleri, aletleri satış noktası açarak, bölgemize sektörel bir market kazandıracağız' dedi.

ÖRKOOP akaryakıt faaliyetine başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖRKOOP) uzun zamandır yatırım planına aldığı, Nazilli-Denizli karayolu Durasıllı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan akaryakıt istasyonunu faaliyete geçirdi. Aygaz ve Opet markalarıyla hizmete başlayan ÖRKOOP akaryakıt istasyonu, 7 gün 24 saat hizmet verecek.

“7 GÜN 24 SAAT”

ÖRKOOP Başkanı Ünal Önal kooperatife ait akaryakıt istasyonunun hizmete girdiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Önal yaptığı açıkmada, “Kooperatifimizin değerli ortakları, 44 yıllık tecrübemizle her geçen gün büyümeye ederken yatırımlarımızı da tek tek hayata geçiriyoruz.Merkez binamızın yakınında bulanan akaryakıt istasyonunu kooperatif olarak yatırım planımızın içerisine dahil etmiştik. Bugün itibarıyla da hizmet vermeye başladık. İlerleyen dönemde bu akaryakıt istasyonunun içerisinde tarım ve hayvancılık ürünleri, aletleri satış noktası açarak, bölgemize sektörel bir market kazandıracağız. Opet ve Aygaz markasıyla bugün itibariyle pompalarını açan ÖRKOOP akaryakıt istasyonu, 7 gün 24 saat vatandaşın hizmetinde olacak” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme