• Haberler
  • Güncel
  • Nazillili Jimnastikçiler Türkiye Şampiyonasından başarıyla döndü

Nazillili Jimnastikçiler Türkiye Şampiyonasından başarıyla döndü

Nazilli Gençlik ve Spor Jimnastik Takımı imkansızlar içinde gitmesine rağmen Sivas'taki şampiyonadan başarılarla döndü. Antrenör A. Sertaç Uranlı, 'Ekonomik olarak çok büyük ve köklü kulüplerle rekabet ediyoruz ve rekabete devam edebilmemiz adına sponsor desteğine ve kulüpleşmeye ihtiyacımız var. Büyüklerimizden ve Nazilli'den bu konuda destek bekliyoruz' dedi.

Nazillili Jimnastikçiler Türkiye Şampiyonasından başarıyla döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Jimnastik Federasyonu’nun 9-11 Haziran’da Sivas'ta düzenlediği parkur jimnastik Türkiye Şampiyonası 1.etap müsabakalarına Nazilli Gençlik ve Spor Jimnastik takımı da katıldı. Toplamda 27 ilin katıldığı her kategoride 50'şer sporcunun bulunduğu şampiyonada Tuana Koçlar,
Küçük Kadınlar Türkiye 6.lığı, M.Berat Bedir Küçük Erkekler Türkiye 13.lüğü, Ö.Efe Ataktı Küçük Erkekler Türkiye 20.liği, Eymen İnce Minik Erkekler Türkiye 22.liği derecelerini elde etti.

“NAZİLLİ'DEN DESTEK BEKLİYORUZ”

Daha büyük başarılar için sponsor ve kulüpleşmeye ihtiyaç olduğunu dile getiren Nazilli Gençlik ve Spor Jimnastik Antrenörü A.Sertaç Uranlı, “Spoculuğu noktaladıktan sona hayalini kurduğum yerime yeni şampiyonlar yetiştirme hedefime yeniden sarıldım. Sonuç olarak sadece 6 aylık çalışma ile bu başarılı sonuçları elde ettik. Devamını getireceğimiz şekilde durmadan çalışıyoruz. Bu zorlu süreçte bana destek olan müdürüm Güven Eker'e, velilerime, idareci ve yardımcı antrenörüm eşim Cansel Uranlı'ya teşekkür etmek isterim. Son cümlemde ise ekonomik olarak çok büyük ve köklü kulüplerle rekabet ediyoruz ve rekabete devam edebilmemiz adına sponsor desteğine ve kulüpleşmeye ihtiyacımız olduğunu vurgulamak isterim. Önümüzde katılacağımız 2 büyük etap var. Büyüklerimizden ve Nazilli’den bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme