Nazillili doktor şampiyonaya robotla hazırlanıyor

Nazilli'de Aile Hekimi olarak çalışan Dr. Orhun Öreroğlu, gönül verdiği masa tenisine katılacağı turnuvalar için özel robot ile hazırlanıyor. Günde 2 saat çalışan Öreroğlu, Türkiye'nin 4 bir yanında düzenlenen masa tenis turnuvalarına katılıyor.

Nazillili doktor şampiyonaya robotla hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de 3 No'lu Sağlık Ocağı Hekimi Dr. Orhun Öreroğlu, tam BİR masa tenisi sevdalısı. Dr. Öreroğlu Türkiye’nin neresinde olursa olsun masa tenisi turnuvalara katılıyor. Bu anlamda 17-24 Temmuz 2023 Tarihleri arasında Sinop ilinde düzenlenecek olan Fenerbahçe Veteran Masa Tenis Turnuvasına için her gün evinin bodrumunda 2 saat özel bir robot yardımıyla çalışarak hazırlanıyor.

“EN BÜYÜK KUPAYI KAZANACAĞIM”

Başarılı olabilmek her gün mesai bitiminden sonra 2 saat çalıştığını ifade eden Dr. Orhun Öreroğlu, “Ben sporu özellikle Masa Tenisi oynamayı çok seviyorum. Bunun içinde Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen tüm Masa Tenis yarışmalarına ve turnuvalarına katılmaya çalışıyorum. Şu anda Sinop’ta 17-24 Temmuz 2023 Tarihleri arasında düzenlenecek olan Kuzeyin incisi Sinop Fenerbahçe Veteran Masa Tenis Turnuvasına evimin bodrumunda mesai bitiminin ardından günde 2 saat çalışarak hazırlanıyorum. Turnuvada başarılı olabilmek için çalışmalarımı robotla çalışarak sürdürüyorum. Karşımda bulunan robotun attığı toplara süratle karşılık vererek hazırlanıyorum. Bu turnuvada da başarılı olacağıma ve en büyük kupayı kazanacağıma inanıyorum” ifade etti.

Bakmadan Geçme