Nazilli'ye gurur aşıladılar

Nazilli Boks Klübü, Erzurum'da 09-14 Haziran tarihlerinde düzenlenen Okul Sporları Gençler-B Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 2 altın ve 2 bronz olmak üzere 4 madalya kazanarak büyük başarıya imza attı.

Nazilli'ye gurur aşıladılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurum'da 09-14 Haziran tarihlerinde düzenlenen Okul Sporları Gençler-B Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında, 48 kilogramda Simge Bekler Genç Kadınlar Türkiye 1.’si; 54 kilogramda Hatice Kavran Genç Kadınlar Türkiye 3.’sü oldu. Öte yandan İbrahim Alp Bakır 57 Kg. ile Genç Erkekler Türkiye 1.’si olurken Muhammet Anıl Ceyhaner 80 Kg. ile Genç Erkekler Türkiye 3.’sü olmaya hak kazandı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Emeği geçen herkese teşekkür eden Boks Antrenörü Yavuz Kılıç, "Bize desteklerinden ötürü başta Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve her türlü imkan ve desteğini bizden eksik etmeyen İl Müdürümüz; Cenap Fillikçioğluna, Okul Sporları Şube Müdürümüz; Harun Ergun'e, Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze ve İlçe Müdürümüz; Güven Eker'e, Lokomotif Kulübümüz; Abdulaziz Kılıç Boks Spor Kulübümüze ve değerli yönetimine, bizlere inanıp dualarını esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz. Aydın’ımıza ve Nazilli’mize hayırlı olsun.. Aldığımız her madalya babam; Abdulaziz Kılıç'a ithafen kabrin nur mekanın cennet olsun inşallah" dedi.

Bakmadan Geçme