Nazilli protokolünden arefe günü bayramlaşma

Nazilli'de Kurban Bayramı nedeniyle arefe günü ilçe protokolü İlçe Jandarma Komuntanlığından başladıkları bayramlaşma kapsamında birçok kurum ve kuruluş ziyaret edildi. Görevi başındaki personelin bayramları kutlandı.

Nazilli protokolünden arefe günü bayramlaşma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli protokolü arefe gününde bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Kurum ve kuruluşların ziyaret edildiği bayramlaşma törenlerine Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Caner Özkul, Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt katıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı’nda başlayan bayramlaşma, ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü, Haluk Alıcık Huzurevi, Nazilli Devlet Hastanesi, Hürriyet Karakolu, şehit yakınları, İtfaiye, depremzelerin kaldığı Hacı Mustafazade Yurdu ve 112 Acil Servis’te son buldu.

KAYMAKAM ARISOY SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Nazilli protokolü program kapsamında Yeşil Mahalle’de bulunan Haluk Alıcık Huzurevi’ndeki vatandaşları ziyaret etti. Kaymakam Arısoy, günün anlam ve önemine ait yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı vesilesiyle bayramda görev alan memurlarımızı ve huzurevinde kalan büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Büyüklerimin ellerini öpüp hayır dualarını almaya ve bayramlarını tebrik etmeye geldik. Bayramlar sevinç demek. Dolayısıyla tüm Nazilli’mize hayırlı bayramlar temenni ediyorum. Bayram süresince yola çıkacak olan sürücülerimize dikkatli olmalarını salık veriyorum” dedi.

HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BOCCE OYNADI

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise “Büyüklerimizi burada en iyi şekilde misafir eden çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bayramlar birlik ve rahmet günleridir. Büyüklerimizi ziyaretimiz inşallah bu rahmete kavuşmamıza vesile olur. Memleketimize, milletimize bayram hayırlı uğurlu, mübarek olsun” ifadelerini kullandı. Başkan Özcan Huzurevi sakinleriyle bocce oynadı.

Bakmadan Geçme