Nazilli il olma konusu ulusal medyada konuşuldu

CNN Türk'te Fulya Öztürk'ün sunduğu 'Akıl Çemberi' adlı programda Nazilli il olması gündeme gelmesi üzerine, Nazilli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Engin Tulumbacı, Öztürk'ü Nazilli'ye davet etti. Tulumbacı, Öztürk'ü Nazilli'yi neden il olması konusunda yerinde incelemesi gerektiğini ifade etti.

Nazilli il olma konusu ulusal medyada konuşuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın’ın nüfus bakımından en büyük ikinci ilçesi olan Nazilli uzun yıllardır il olmayı bekliyor. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın AK Parti’yi geçmesiyle il olma ümitleri bir nebze daha arttı. Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Yeni yüzyılda 100 il, 1000 ilçe’ projesiyle il olmak için adeta geri sayıma geçen Nazilli’ye bir destek de ulusal medyadan geldi. CNN Türk’te Fulya Öztürk’ün sunduğu ‘Akıl Çemberi’ adlı programında Nazilli il olması gündeme geldi. Programda yer alan katılımcılar, Türkiye’de ‘Hangi ilçeler il olacak’ şeklinde bir sıralamada Nazilli’yi 6’ncı sıraya koydu.

TULUMBACI, ÖZTÜRK’Ü NAZİLLİ’YE DAVET ETTİ

Programın ardından Nazilli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Engin Tulumbacı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımda Tulumbacı, Fulya Öztürk ve konuklarını Nazilli’ye davet ederek ilçenin neden il olması gerektiğini yerinde incelemelerini ifade etti. Tulumbacı, paylaşımında, “Fulya Hanım sizi ve değerli konuklarımızı Nazilli’mizde ağırlamak isteriz. Neden ‘il olmalıyız’ konusunu yerinde incelemiş olursunuz. 100 yaşını aşmış asırlık çınarların şehrine bekliyoruz. Uzun yaşam şehri Nazilli il olmalıdır.”

Nazilli il olma konusu ulusal medyada konuşuldu

Bakmadan Geçme