Nazilli'deki kazada kahreden detay

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında yaşamını yitiren Duygu Bayhan'ın bugün doğum günü olduğu detayı yürekleri yaktı. Yaşasaydı 32 yaşına girecek olan Bayhan, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Nazilli'deki kazada kahreden detay
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de dün karayolunda meydana gelen motosiklet ve tırın karıştığı trafik kazasında 3 yaşındaki oğlu K.E.B ile birlikte tırın altında kalan Duygu Bayhan, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşama tutunamamıştı.

DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Acı kazada kahreden bir detay ortaya çıktı. Tırın altında kalarak feci şekilde yaşamını yitiren 31 yaşındaki Duygu Bayhan’ın bugün doğum günü olduğu öğrenildi. Yaşasaydı 32 yaşına girecek olan Bayhan’ın, doğum gününde toprağa verileceği detayı yürekleri yaktı.

AYNI YERDE YİNE KAZA YAPMIŞ

Bir yürek yakan detay daha kazadan sonra ortaya çıktı. Duygu Bayhan’ın geçtiğimiz günlerde yine aynı güzergah ve aynı noktada arabası ile seyir halindeyken kaza yaptığı öğrenildi.

ADLİYEDE TÖREN DÜZENLENECEK

Öte yandan Nazilli Adliyesi’nde özel kalem olarak çalışan Bayhan için saat 15:00’te adliye önünde tören düzenleneceği öğrenildi. Tören sonrasında Bayhan’ın cenazesi, ikindi namazına müteakip Arslanlı Merkez Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Arslanlı Mezarlığı’nda defnedilecek.

Bakmadan Geçme