Nazilli'de polisten kaçan motosikletli yakalandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde trafik uygulamasında motosikletini bırakıp kaçan ehliyetsiz sürücü, polisi peşine taktı. Yakalanan sürücü 17.700 TL para cezası yedi.

Nazilli'de polisten kaçan motosikletli yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri Belediye Meydanı’nda drone destekli uygulama gerçekleştirdi. Uygulama esnasında 09 AJK 422 plakalı motosiklet ile kasksız bir şekilde seyir halinde olan motosiklet sürücüsünü polis durdurmak istedi.  Polisi gören sürücü E.Ç ve arkada yolcu konumunda oturan arkadaşı motosikleti bırakarak uygulama noktasından kaçtı. Polis, şahısları drone ile havadan takip etti. Ekipler, sürücü E.Ç.’yi Yıldıztepe Mahallesi Albay Karaibrahimoğlu Caddesi’nde kovalamaca sonucunda yakaladı. Ekip aracıyla Belediye Meydanı’na getirilen E.Ç.’nin yapılan sorgusunda ehliyetinin olmadığı tespit edildi.

EHLİYETİM OLMADIĞI İÇİN KAÇTIM

Basının “neden kaçtınız” sorusuna cevap veren E.Ç., “Ehliyetim olmadığı için kaçtım. Kaçmam gerekiyordu” ifadelerini kullandı. Sürücüye kask takmadığı, trafiği tehlikeye düşürdüğü ve ehliyetsiz araç kullanma gibi gerekçelerden dolayı 17.700 TL idari para cezası uygulandı. Trafik polisi E.Ç.’ye nasihat verdi.

Bakmadan Geçme