Nazilli'de mahalleli çöp evden kurtulmak istiyor

Nazilli'de Sümer Mahallesi sakinlerinden Pamuk Gündoğan, evinin yan tarafındaki çöp evin tehlike saçtığını ifade ederek, 'Bütün mahalle kokudan rahatsız' dedi.

Nazilli'de mahalleli çöp evden kurtulmak istiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’ye bağlı Sümer Mahallesi 39 Sokakta yaşayan vatandaşlar bir evde çöp biriktirildiğini iddia ederek, sakinler yetkililerden duruma acilen çözüm bulmalarını istediler. Kapısı kilitli olduğu için eve giremediklerini belirten vatandaşlar evden kokular, böcek ve fareler geldiğini evlerinde kapı pencere açamadıklarını dile getirdiler. Ayrıca içerideki çöpte dolayı yangın çıkma ihtimaline karşı bir an önce evin boşaltılmasını istediler.

“KOKU YAPIYOR”

Bütün mahallenin kokudan rahatsız olduğunu ifade eden evin yan komşusu Pamuk Gündoğan, “Ben 20 yıldır bu evde yaşıyorum. 5 senedir Sultan diye kadın burayı eşyalarla dolduruyor. Kapıları kapalı. Zabıtalara herkese şikayet ettim. Kaymakamlığa gittim. Gitmediğim kapı kalBir türlü burası açılamadı. Kadın burada yaşamıyor. Eşyaları koyup buraya ondan sonra kayboluyor. Koku yapıyor. Evime zarar veriyor. Fare böcek giriyor evime. Kapı pencere açamıyorum. Daha önce de Çapahasan’da bir evi daha boşaltılmış. İsteğim evi boşaltılsın, temizlensin, ilaçlansın. Bütün mahalle kokudan rahatsız.”

“SESİMİZİ DUYSUNLAR”

Hamdiye Yaşar ise, “Evden çok kötü kokular geliyor. Yetkililerden sesimizi duymalarını istiyoruz. Allah korusun içerdekiler bir alev alsa bütün mahalle yanarız” dedi.

Sümer Mahalle Muhtarı Erdoğan Dilbaz, hemen konuyla ilgilenerek Nazilli Belediye Zabıta Müdürlüğüyle irtibata geçti. Kapı kapalı olduğu içeri giremeyen zabıta ekipleri ve muhtar Dilbaz gerekli yazışmalar ve izinlerin ardından evin boşaltılarak temizleneceği belirttiler.

Bakmadan Geçme