• Haberler
  • Asayiş
  • Nazilli'de kaza yapan alkollü sürücüler polise zor anlar yaşattı

Nazilli'de kaza yapan alkollü sürücüler polise zor anlar yaşattı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde kaza yapan alkollü sürücüler polise zor anlar yaşattı. Polis, kendisine zorluk çıkartan sürücüleri kelepçeleyerek gözaltına aldı.

Nazilli'de kaza yapan alkollü sürücüler polise zor anlar yaşattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay Nazilli’de Aydın - Denizli Karayolu Organize Sanayi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre Aydın istikametinden Denizli istikametine doğru seyir halinde olan 09 U 2953 plakalı araç sürücüsü Mehmet Özalp Bulvarı kavşağını kaçırınca sağ şeritten sol şeride doğru ani dönüş yapmak istedi. O sırada arkadan gelmekte olan 20 FL 687 plakalı minibüs sürücüsü ise duramayarak kavşaktan dönmeye çalışan araca arkadan sert bir şekilde çarptı.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde sürücülerde herhangi bir yara bulunmazken, bir tek 09 U 2953 araçta bulunan İ.B isimli kadının yaralandığı tespit edildi.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜLER ARKADAŞ ÇIKTI

Öte yandan alkollü sürücülerin arkadaş olduğu, polis gelene kadar ise kazayı örtbas etmeye çalıştıkları ortaya çıktı. Eğlence mekanından çıkan iki sürücü de alkolmetre üflemeyi red etmesi ve polis ekiplerine zorluk çıkarmasından dolayı gözaltına alınarak sağlık kontrolü için Nazilli Devlet Hastanesi’ne getirildiler. Hastanede de polis ekiplerine zorluk çıkararak saldırgan tavırlar sergileyen iki şahıs da etkisiz hale getirilerek karakola götürüldü.

Yaralı kadın İ.B'nin hastanedeki tedavisinin devam ettiği bilgisine ulaşılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bakmadan Geçme