Nazilli'de arsız hırsız bir gecede 4 dükkanı soydu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir gecede 4 farklı iş yerinden hırsızlık yapan şüpheli, güvenlik kameralarında görüntülendi. Esnaflar mağduriyetini dile getirirken, Nazilli Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı.

Nazilli'de arsız hırsız bir gecede 4 dükkanı soydu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Nazilli’de Altıntaş Mahallesi 133 Sokak’a saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Henüz isim bilgilerine ulaşılamayan şüpheli, 4 farklı iş yerine gelerek hırsızlık yaptı. Sabah dükkanı açmak için dükkanlarına gelen ve olayı fark eden iş yeri sahipleri, durumu polise bildirdi.

POLİS YOĞUN ÇALIŞMA BAŞLATTI

İhbar üzerine çalışma başlatan polis, iş yerlerinin güvenlik kamerasını incelemeye alarak şüphelinin yakalanması için iz sürmeye başladı.
Öte yandan güvenlik kameralarında kaydedilen görüntülerde, şüphelinin rahat tavırları yer aldı.

“POLİS EKİPLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Şah İletişim iş yeri sahibi Adem Kotan, hırsızın dükkanının camını kırarak dükkanına girdiğini belirterek, “Saat 02.00 ile saat 06.00 sıralarında arasında dükkanımda hırsızlık olayı gerçekleşmiş. 07.30 sıralarında olay yeri inceleme ekipleri geldikten sonra bana haber verildi. 5 telefonun, 1 tabletin, 2 akıllı saatin ve 2 kulaklığın çalındığı tespit ettim. Kırılan camla birlikte şu anda 50 bin lira zararım var. Mağduruz ve elimizden bir şey gelmiyor. İnşallah zararımız karşılanır. Polis ekiplerimize güveniyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme