Nazilli'de anne ve bebeğini ölüm ayırdı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde TIR sürücüsünün motosikleti fark etmeyerek çarpması sonucu meydana gelen kaza anne ve oğul TIR'ın altında kaldı. Anne Duygu Bayhan hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Nazilli'de anne ve bebeğini ölüm ayırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Nazilli’de Devlet Karayolu üzerinde Denizli istikametinde akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Aydın istikametinden Denizli istikametine doğru karayolunda seyir halinde olan 09 ACN 719 plakalı motosiklet sürücüsüne, aynı yönde seyir halinde olan 34 NF 0224 plakalı kimlik bilgilerine ulaşamayan TIR sürücüsü çarparak altında aldı. 

Feci kazada motosiklet arkasında yolcu olarak bulunan Duygu Bayhan ve küçük çocuğu K.E.B tırın altında sıkışırken, motosiklet sürücüsü kurtuldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Küçük çocuk polis ekibinin yardımıyla, anne ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile tırın altından çıkartıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan anne Duygu Bayhan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Acı haberi alan aile hastaneye akın ederek sinir krizi geçirdi. Küçük çocuğun Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam ediyor.

ADLİYE PERSONELİ HASTANEYE AKIN ETTİ

Feci kazada hayatını kaybeden Bayhan’ın Nazilli Adliyesi’nde savcı kalemi olarak çalıştığı öğrenildi. Genç annenin acı haberini alan mesai arkadaşları hastaneye akın etti.

Bakmadan Geçme