Nazilli'de 4 taşınmaza satış kararı çıktı

Nazilli Belediyesi'nin yapılan olağan dışı toplantıda İnci Yaşam'daki 7 taşınmazdan 4'nün satışı ve İller Bankası'ndan 11 milyon TL kredi çekilmesini içeren madde meclisten oy çokluğuyla geçti.

Nazilli'de 4 taşınmaza satış kararı çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta CHPli ve İYİ Partili üyelerle birçok MHPli üyenin katılmaması sebebiyle çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta sonrasına ertelenen olağan dışı toplantı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan başkanlığında yapılan toplantıya Millet İttifakı üyesi CHP’li hiçbir üyenin katılmazken, toplantıya İYİ Parti’den yalnızca Mehmet Bingül katıldı. Toplantının iki gündem maddesinden biri olan emekliye ayrılan işçilerin kıdem tazminatı için 11 milyon lira kredi çekilmesi teklifi toplantıya katılan 13 üyenin oy birliğiyle kabul edilirken, İnci Yaşam’daki belediyeye ait 7 dükkandan 4’ünün satışı teklifi ise AK Partili üyelerin oylarıyla oy çokluyla kabul edildi.

“İŞÇİ ARKADAŞLARIMI SİYASETE KURBAN ETTİRMEM”

Toplantı sonunda açıklama yapan Başkan Özcan, değerlendirmelerde bulundu. “ Katılanlara teşekkür ediyorum. Biz üyelere elektronik ortamda davetiyelerini ilettik. 7 dükkanın 60 milyona yakın değeri var. Dördü sanırım 40 milyon lira civarında bir miktara tekabül ediyor. Gelirin 40’ta biri depremzeler için kullanılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hesabına yatırılacak. İYİ Partili üyelerin iddia ettiği gibi toplantı yasadışı değildir. Toplantı yeter sayısı yoksa yapılmamış sayılır. Bu nedenle bu ikinci değil ilk toplantı sayılmaktadır. İşçilerin maaşları ödenmesin, depremzedelere yardım yapılmasın demek istiyorlar. Bana puan olacak hiçbir şeye evet demeyeceklerini söylediler. Bu bana puan olacak bir şey değil. Sizin yaptığını siyaset değil dedim. 20 yıldır siyasetin içerisindeyim. İşçi arkadaşlarım sıcakta ter dökerken onların haklarını siyasete kurban ettirmem. Kim ne olursa olsun. İşçinin maaşı. Bu yaptıkları siyaset değil. Böyle siyasete lanet olsun.”

“SİYASETİ BIRAKSINLAR”

Siyaseti öğrenemeyen arkadaşların siyaseti bırakmalarını tavsiye eden Özcan, “Bazı arkadaşlara siyaseti biz öğrettik. Yanlış öğrenmişler. Bazıları 0 kilometre siyasetçiydi. Demek ki öğrenememişler. Kişisel egoları, memleketin, milletin menfaatlerinin önüne geçen kişilerden siyasetçi olmaz. O arkadaşlara siyaseti bırakmalarını tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu

Bakmadan Geçme