• Haberler
  • Asayiş
  • Nazilli'de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs cezaevinin yolunu tuttu

Nazilli'de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs cezaevinin yolunu tuttu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde üzerinden uyuşturucu madde çıkan ve 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Nazilli'de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs cezaevinin yolunu tuttu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ilçede huzur ve güven operasyonu tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak gece saatlerinde Karaçay Mahallesi 34 sokak civarında devriye atan Çarşı ve Mahalle Bekçileri, durumundan şüphelendikleri motosikletli iki kişiyi durdurdu. Şahıslar ve motosiklet üzerinde inceleme yapan gece kartalları motosiklette bulunan çanta içerisinde yaklaşık 15 grama yakın metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.

20 YIL KESİNLEŞMİŞ CEZASI VARMIŞ

Gece kartalları tarafından yakalanan U.D ve M.A ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Burada yapılan incelemelerde U.D isimli şahsın uyuşturucu ticareti yapmaktan ötürü 20 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen U.D daha sonra cezaevine teslim edilirken, M.A adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bakmadan Geçme