Nazilli'de 17 yaşındaki genç kızın sır ölümü

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 17 yaşındaki Merve Akçin, şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Genç kızın ölümü ile ilgili ekipler araştırma başlattı.

Nazilli'de 17 yaşındaki genç kızın sır ölümü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de daha önceden yetiştirme yurdunda yaşayan ve sürekli yurttan kaçan 17 yaşındaki Merve A. şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Genç kız, kısa bir süre önce yeniden yurttan kaçarak Pınarbaşı Mahallesi Çakıcı Sokak’ta bulunan bir gecekonduda yaşayan kişilerin yanına sığındı. 17 yaşındaki genç kız bir süre burada yaşayan 3 kişiyle evi paylaşmaya devam etti.

İNTİHAR ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Alınan bilgiye göre dün gece saatlerinde Merve A., evdeki 3 şahısla birlikte uyuşturucu madde kullandı. Evde yaşayan şahısların iddiasına göre uyuşturucu maddenin etkisi ile bunalıma giren ve ailesiyle görüşmediği öğrenilen genç kız, evde bulunan kalp ilaçlarından içerek yaşamına son vermek istedi. Epilepsi rahatsızlığı da olduğu öğrenilen Merve A.’yı hareketsiz şekilde bulan arkadaşları genç kızı kendi imkanları ile Nazilli Devlet Hastanesi’ne getirdi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından genç kız ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

ADÜ’ye kaldırılan genç kız burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Genç kızın ölümünün ardından polis olayla ilgili inceleme başlattı. Ekipler evde yaşayan 3 kişiyi gözaltına alarak ifadelerine başvurdu.

KANLARINDA UYUŞTURUCU MADDE ÇIKTI

Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçen 3 şahsın kanında uyuşturucu maddeye rastlandı. Polise ifade veren 3 genç, evde uyuşturucu madde kullandıklarını itiraf etti. İfadenin ardından polis, Cumhuriyet Savcısı eşliğinde evde arama başlattı. Gözaltına alınan 3 şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenilirken, 17 yaşındaki Merve A.’nın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Bakmadan Geçme