Naz-Naz'da yeni başkan belli oldu

Nazilli Belediyespor'da sis perdesi aralandı ve bugün yapılan olağanüstü kongrede yeni başkan belli oldu. Yeni yönetim Süleyman Urkay başkanlığında 21 kişiden oluştu.

Naz-Naz'da yeni başkan belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediyespor’da 2 aydır süren devir belirsizliğini, olağanüstü kongrede son nokta koyuldu. Kongre saat 15:00’de Nazilli Belediyesi’ne ait nikah salonunda divanın belirlenmesiyle başladı. Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan’ın divan başkanlığını yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra divana sunulan yeni yönetim listesi Özkan tarafından okunarak oylandı. Oy çokluğuyla yeni yönetim belirlendi. Yeni yönetimi devir alan yeni başkan Süleyman Urkay’ın kongreye katılmazken, önümüzdeki günlerde bir basın toplantısıyla bir açıklama yapacağı öğrenildi.

“HEDEF BU SENE ORTA SIRALAR”

Yönetimi temsilen yönetim kurulu üyesi Şahin Kaya kısa bir konuşma yaptı. Kaya, “Kulübü aldık. Yönetimi de belirledik. Hedefimiz bu sene orta sıralar, önümüzdeki sezon içinse 1 lig sözü verebiliriz. Önümüzdeki günlerde bütün paydaşların katılıyla geniş kapsamlı bir basın toplantısı yapacağız. Kulübün hedefleri, süreci ile alakalı bilgileri sizinle paylaşacağız” dedi.

“TARAFTARIMIZ BUNU ANLAYIŞLA KARŞILAYACAKTIR”

Gelen tepkilere rağmen satış sürecini titizlikle yürüten Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, da kongrenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özcan, “Hayırlı olsun. Farklı şeyler yazıldı, konuşuldu, olmamış şeyler olmuş gibi anlatıldı. Sonuçta Nazillispor’umuz için hayırlısı oldu. Taraftarımız bunu anlayışla karşılayacaktır. Hepimiz için hayırlısı olsun” ifadelerine yer verdi.

21 KİŞİLİK YÖNETİM OLUŞTU

Süleyman Urkay başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Mahir Urkay, Şahin Kaya, Erdal Çelik, Cemal Keskin, Kazım Çelik, İsmet Kaya, Günay Kodal, Alican Çakmak, Mehmet Alev, İbrahim Ulutufan, Ali Kırca, Kenan Şenel, Fikret Çelikkol, Şükrü Averi, Mahir Koşan, Mehmet İnan Işık, Halil Baylavlı, Levent Özel, Hüseyin Sabuncuoğlu, İbrahim Kırdemir. Denetim Kurulu; Tuncay Berber, Şükrü Irgat, Kemal Sal.
Kongreye Nazilli Belediye Başkanı ve Kulübün onursal başkanı Kürşat Engin Özcan, bir önceki başkan ve Nazilli Belediye Başkan vekili Ali Ertürk, eski yöneticiler, taraftarlar ve üyeler katıldı. Herhangi bir olay çıkmasına karşı polis ekipleri ve özel güvenlik salonda tedbir aldı.

Bakmadan Geçme