Muhtar Öztürk'den yol müjdesi

Nazilli Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk AYDEM çalışması nedeniyle bozulan Eğriboyun Mezarlığı çevresindeki yolların yenileneceği müjdesini verdi.

Muhtar Öztürk'den yol müjdesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Yeşil Mahalle’de bulunan Eğriboyun Mezarlığı çevresindeki yollar bir süredir AYDEM’in kazı çalışmaları nedeniyle bozuldu. Mahalle sakinleri de çalışmalardan sonra yolların düzelmemesine sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirdiler. Mahalle muhtarı Şenol Öztürk de mahalle halkının haklı isyanına duyarsız kalmadı. Yolların AYDEM çalışması nedeniyle bozulduğunu ifade eden muhtar Öztürk, müjdeyi verdi. Öztürk, bayramdan sonra yolların yenilenmesi için hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

YOLLAR TAMAMEN YENİLENECEK


AYDEM’in çalışmalarında sona gelindiğini dile getiren Muhtar Öztürk “Yollarımız AYDEM’in yaptığı kazı nedeniyle bu hale geldi. Sokaklardaki eski elektrik direklerinin tamamı yer altına alınıyor. AYDEM çalışmasını tamamladıktan hemen sonra yol yenileme çalışmaları başlayacak. Nazilli Belediyesi taşeron firmayla anlaşma imzaladı. Aslında hemen başlayacaklardı ama ben bayramda toz sorunu yaşanmaması için bayramdan sonraya bırakılmasını talep ettim. Yani bu geçici bir durum. Bayramdan hemen sonra 274, 7021,7023 ve 105 sokaklardaki yollar tamamen yenilenecek” dedi.

Bakmadan Geçme