• Haberler
  • Güncel
  • Minikler Çevre temizliğine dikkat çekmek için yürüdü

Minikler Çevre temizliğine dikkat çekmek için yürüdü

Nazilli Latife Hanım Anaokulu'nun minik öğrencileri Dünya Çevre Haftası'nda farkındalık yaratmak için 'Atıklar dünyanın mücevherleridir' yazılı pankartlarla belediye Meydanı'na yürüdü.

Minikler Çevre temizliğine dikkat çekmek için yürüdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de Dünya Çevre Haftası nedeniyle çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. İlçenin başarılı okullarından Latife Hanım Okulu da çevreye karşı duyarlılığı arttırmak ve farkındalık yaratmak için bir etkinlik gerçekleştirdi. Okulun Uğur Böcekleri sabah grubu öğrencileri ellerinde çevrenin önemini anlatan dövizlerin olduğu pankartlarla öğretmenleri İncilay Yabacı’nın öncülüğünde okuldan belediye kadar yürüyüş gerçekleştirdiler. Yürüyüşte minik öğrencilere sınıf öğretmenleri İncilay Yabacı ve müdür yardımcısı Serap Şentürk eşlik etti. Minikler yol boyunca çevre farkındalığı sloganlar atarak dikkat çekmeye çalışırken, vatandaşlarda miniklere destek verdi.

"ÇEVREYİ KORUYUN GELECEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN"

Çalışma hakkında bilgi veren Uğur Böcekleri sabah grubu öğretmeni İncilay Yabacı, amaçlarının doğayı korumak olduğunu ifade etti. Yabacı yaptığı bilgilendirmede, “Teorik olarak derslerde anlattığımız çevre konusundaki olayları yaptığımız bu etkinlikte bütün herkesle paylaşıp dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak istedik. Çocuklarımız ellerinde yazan çevre ile ilgili yazıları yüksek sesle söyleyerek farkındalık yarattıklarını düşünüyorum. Daha temiz bir çevre sağlıklı toplumlar, çocuklar demektir. Lütfen herkes çevreye duyarlı olsun. Yol boyunca emniyetimizi sağlayan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerine teşekkür ederiz” dedi.
Minikler dövizlerde “Çevreyi koruyun, geleceğinize sahip çıkın”, “Yarının doğası bugünden yaratılır”, “Dünya Çevre Günü Kutlu Olsun” yazılarıyla duyarlılık yaratmaya çalıştı.

Bakmadan Geçme