MHP'li Başkan Adayı Pehlivan, 24 saatte yaklaşık 100 bin kişiye ulaştı

Demokrasinin kalesi Aydın'da yerel seçim startını ilk veren isimlerden olan Cumhur İttifakı'nın MHP'li Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan hazırladığı video ile seçmene seslendi.

Demokrasinin kalesi Aydın’da yerel seçim startını ilk veren isimlerden olan Cumhur İttifakı’nın MHP’li Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan hazırladığı video ile seçmene seslendi.

Birebir görüşmelerin yanında dijital mecrayı da en etkili şekilde kullanmayı başaran Pehlivan, 24 saat gibi bir süre içinde yaklaşık 100 bin kişiye ulaştı.

Aydın’ın en genç belediye başkan adayları arasında yer alan ve gençlik yıllarından bu yana siyasetin içinde yer alan Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan, Aydın’da siyasi propagandaya yeni bir boyut kazandırdı.

‘Biz yapacağız’ diye başlayan ve Aydın Efeler ilçesinin değişik yer ve kişilerin yer aldığı 1 dakika 12 saniyelik video ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Pehlivan, gelenek ve göreneklere bağlı teknolojiyle iç içe yöntemlerle şehri yönetmeye talip olduklarını belirterek Aydınlılar’dan destek istedi.

İHA

Bakmadan Geçme