Mestan ve Hafize rüya gibi bir düğünle evlendi

Nazilli'de Şahin Palette Orman Mühendisi olarak çalışan Mestan Gönüllü gönlünü kaptırdığı Hafize Uzun ile rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

Mestan ve Hafize rüya gibi bir düğünle evlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gönüllü İnşaatın sahiplerinden İsmail ve Ayşe Gönüllü’nün oğulları, Bozdoğan’a bağlı Kamışlar Mahallesinde bibercilik yapan Galip ve Ayşe Uzun’un biricik kızları Hafize muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Bozdoğan Kamışlar Mahallesi sosyal tesislerinde yapılan kına gecesinin ardından Nazilli’de bir gün sonra Nazilli Sümer Park Akın Kurtoğlu Düğün Salonunda düğün merasimi gerçekleştirildi. Düğüne MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Şahin Palet sahibi Mehmet Ali Şahin, yakınları, dostları, damadın mesai arkadaşları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİLER

Romantik bir dans müziği ile salona giren Mestan ve Hafize çifti, ilk dansın ardından, davetlilerin de katılımıyla hep birlikte dans ettiler. Nikah memurunun gelmesiyle kıyılan nikahta damat ve gelin en yüksek sesleriyle bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi. Nikahın ardından gelin Hafize Gönüllü damat Mestan Gönüllü’nün ayağına basmayı ihmal etmedi. Daha sonra salondakiler Piyanist Engin'in çaldığı şarkılar ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Bakmadan Geçme