Kırlıoğlu İncir, sezon öncesi enerji depoladı

Kırlıoğlu İncir İşletmesi, haftasonu çalışanlarıyla Bozdoğan Ege Doğa Park'ta bir araya gelerek sezon öncesi enerji depoladı. Kırlıoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, '116 ülkeye ihracat yaparken, bu başarıda elbette personelimiz de çalışmalarıyla üstün performans gösteriyor.' dedi.

Kırlıoğlu İncir, sezon öncesi enerji depoladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin ve bölgenin en büyük incir işletmesi olan Kırlıoğlu İncir, doğal güzellikleriyle göz kamaştıran Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde Akçay Nehri kenarında yer alan Ege Doğa Park’ta çalışanlarıyla moral gezisi gerçekleştirdi. Havanın güzel olmasından faydalanan işletme çalışanları Akçay Nehri’nin kenarında çeşitli oyunlar oynarken, dere kenarında serinledi. Kırlıoğlu İncir İşletmesi çalışanları, piknik yapmanın yanı sıra birçok aktivite gerçekleştirerek enerji depoladı.

“PERSONELİMİZ DE ÇALIŞMALARIYLA ÜSTÜN PERFORMANS GÖSTERİYOR”

Çalışanlarla keyifli bir gün geçirmekten çok mutlu olduğunu ifade eden Kırlıoğlu İncir Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, “Başlangıçta sadece iç piyasaya yönelik üretim yapan Kırlıoğlu İncir A.Ş., iç piyasada sağlam bir yer edindikten sonra 2000’li yılların başında ihracatçı firmalara ve yurt dışındaki alıcı firmalara fason üretim yaparak yurt dışına açıldık. Bugün 50 bin metre alanda 40 bin metrekaresi kare kapalı olan modern üretim tesisleri ve incir konusundaki 950 kalifiye personelimizle dünya standartlarına uygun üretim süreçleriyle ve hijyenik koşullarda üretim yapmaktayız. Son yıllarda kuru gıda ve çerez sektöründeki başarımız ile hem tesisimizi büyütme hem işletmemizin ürün yelpazesini genişletiyoruz. 116 ülkeye ihracat yaparken, bu başarıda elbette personelimiz de çalışmalarıyla üstün performans gösteriyor. Bu tip etkinlikler yaparak da bizler çalışanlarımızın motivasyonunu artırmış oluyoruz. Tüm çalışanlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Akçay Nehri kenarında piknik yapan işletme çalışanları daha sonra işletme sahibi Nurettin Kırlıoğlu ile birlikte voleybol oynarken, etkinlik sonunda bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

Bakmadan Geçme