• Haberler
  • Güncel
  • Kırlıoğlu, Garanti markası için üyelerden destek istedi

Kırlıoğlu, Garanti markası için üyelerden destek istedi

Nazilli Ticaret Borsası'nın projesi olan Garanti Markası tescili ile üyeler, yarı kuru ve kaliteli incir özelliği ile ürünlerini satışa sunmaya hazırlanıyor. Kuru incire büyük bir değer katacak proje için Nazilli Ticaret Borsası, garanti markasını kullanmak isteyen üyelere çağrı yaparak destek istedi.

Kırlıoğlu, Garanti markası için üyelerden destek istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nuretin Kırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri hayata geçirdiği projelerle ilçenin ürünlerine katma değer yaratmaya devam ediyor. Borsa son olarak ilçede yetişen dünyaca ünlü kuru incire değer katmak için yeni bir hamle daha yaptı. Hayata geçirdiği Garanti Markası tescili ile üyeler yarı kuru ve kaliteli incir özelliği ile ürünlerini satışa sunacak. Garanti Markası tescili için üyeler ile sözleşme yapılacak.

“AYIRT EDİCİ İŞARETTİR”

Proje için üyelerinden desteklerini beklediklerini ifade ederek Nazilli Ticaret Borsası’nın sosyal medya hesabından açıklama yapan başkan Kırlıoğlu, “Nazilli Ticaret Borsası olarak Türk Patent Enstitüsüne yaptığımız Garanti Marka başvurumuz 16.01.2020 tarihinde sonuçlanmış ve Teknik Sözleşme hazırlanma aşamasına geçilmiştir. Garanti Markası, farklı işletmelerin ürettikleri mal ve hizmetlerin ortak özelliklerini, üretim usullerini, coğrafi kaynaklarını ve kalitesini garanti etmeye yarayan ayırt edici işarettir. Garanti markasının temel özelliği, belirlenmiş standartları sağlayan bütün işletmelerce kullanılır olmasıdır. Yarı kuru ve kaliteli incir özelliğine sahip olacak olan Garanti Markamızı kullanmak isteyen üyelerimizin Borsamız ile irtibata geçmesi gerekmektedir. Garanti Marka kullanımı hakkında tüm üyelerimizin desteğini bekliyor ve sektör temsilcilerine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme