Karacasu'da kaza 1 ölü

Karacasu'da karşıdan karşıya geçmek isteyen 84 yaşındaki Ali Cabar'a otomobil çarptı. Konuşarak hastaneye giren Cabar, yaklaşık 1 saat sonra hayatını kaybetti.

Karacasu'da kaza 1 ölü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Karacasu’ya bağlı Geyre Mahallesi’nde gece saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre karşıya geçmek için yola çıkan Ali Cabar’a (84), o sırada seyir halinde olan Y.Ö isimli şahıs otomobiliyle çarptı. Yaşlı adam çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Kazayı gören vatandaşların İhbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaşlı adama ilk müdahalenin ardından ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

KONUŞARAK GELDİ SADECE 1 SAAT DAYANABİLDİ


Hastanede tedavi altına alınan yaşlı adam kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Fakat yaklaşık 1 saat sonra Ali Cabar aniden fenalaştı. Cabar doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Konuşarak girdiği hastaneden cenazesi çıkan yaşlı adamın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan yaşlı adamın cenazesi Cumhuriyet Savcısı’nın incelemelerinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi.
Ekiplerin, olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Bakmadan Geçme