İsabeyli muhtarı Çelik isyan etti

Havaların ısınmasıyla Nazilli'ye bağlı İsabeyli'de yaşayan vatandaşlar sivrisinek popülasyonu nedeniyle mağduriyet yaşıyor. İsabeyli Muhtarı Birkan Çelik,'Bir an önce sesimizin duyulmasını ve ilaçlama işleminin artırılmasını istiyoruz' dedi.

İsabeyli muhtarı Çelik isyan etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 binden fazla nüfusuyla en büyük mahallelerinden biri olan İsabeyli’de sivrisinek sorunu vatandaşı isyan ettirecek boyutlara ulaştı. Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar mahalledeki sivrisinek sorunundan duydukları rahatsızlığı sosyal medya üzerinden dile getirirken, İsabeyli Muhtarı Birkan Çelik konuya ilişkin Nazilli Belediyesi yetkililerine seslendi.

"İLAÇLAMA İŞLEMLERİNİN ARTTIRILMASINI İSTİYORUZ"

Bir an önce seslerinin duyurularak çözüm isteyen muhtar Çelik, “İsabeyli’de yoğun bir sivrisinek popülasyonu olduğunu belirten Muhtar Çelik “Havalar ısındıktan sonra sivrisinek popülasyonu hızla arttı. Nazilli Belediyesi ilaçlama yapıyor ama yalnızca ana cadde üzerinde yapılıyor. Ara sokaklara girilmediği için yetersiz kalıyor. Vatandaşlar beni arayıp şikayette bulunuyorlar. Ben durumu Nazilli Belediyesi yetkililerine ilettim ama henüz bir sonuç alamadık. Bir an önce sesimizin duyulmasını ve ilaçlama işleminin artırılmasını istiyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme