• Haberler
  • Spor
  • Gelecekteki yıldızlar Nazilli'de yetişiyor

Gelecekteki yıldızlar Nazilli'de yetişiyor

Nazilli Belediyespor Futbol Okulu 250 çocuğun katılımıyla antrenmanlara başladı. Profesyonel öğretmenler eşliğinde eğitim alan öğrenciler, gelecek vadediyor.

Gelecekteki yıldızlar Nazilli'de yetişiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediyespor Futbol Okulu başladı. Okulların tamamlanmasıyla birlikte şehirdeki çocuklara sporu sevdirmek ve futbola yönlendirmeyi amaçlayan siyah beyazlı kulübün altyapısında çalışmalara start verildi. Geleceğin yıldızlarının yetiştiği kursta öğrenciler, profesyonel öğretmenler eşliğinde çalışıyor.


PROFESYONEL SAHADA PROFESYONEL ÖĞRETMENLERLE

Nazilli Şehir Stadyumu ve Pınarbaşı Aydın Toscalı Sahası’nda iki grup olarak yürütülen antrenmanlara çocuklar ve ailelerin ilgisi bu sene yoğun oldu. Toplamda farklı yaş gruplarından 250 çocuğun bulunduğu kursta öğrenciler 8 antrenör gözetiminde futbol öğreniyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri çim sahalarda miniklere eğitim verilirken, aileler, çocukların antrenmanlarını tribünden takip ediyor.

“ÖNCE İYİ BİREY YETİŞTİRİYORUZ”

Nazilli Belediyespor Altyapı Koordinatörü Birkan Duran, eğlence, sosyalleşme, koordinasyon ve futbol eğitimine dayalı çalışmalara Nazilli ve çevresinde yaşayan herkesi davet etti. Amaçlarının dünyaya iyi bir birey kazandırmak olduğunu aktaran Birkan Duran, “Çocuklarımızın Türk futboluna ve iyi birer birey olmalarına katkıda bulunuyoruz. Son dönemde yakaladığı başarılarla adından söz ettiren Gençlik Gelişim Merkezi olarak nice başarılı sporcu yetiştirmekten ve yaşantılarına katkıda bulunmaktan gurur duyarız” dedi.

Bakmadan Geçme