• Haberler
  • Eğitim
  • Erasmus finali için Romanya'da ortaklarıyla buluştular

Erasmus finali için Romanya'da ortaklarıyla buluştular

Nazilli Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi heyeti, ortağı olduğu 'Healthier Together' isimli Erasmus+ projesinin final toplantısı için Romanya'ya gitti. Final toplantısında proje ortaklarıyla bir araya gelindi.

Erasmus finali için Romanya'da ortaklarıyla buluştular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ortağı olduğu ‘Healthier Together’ isimli Erasmus+ projesinin final toplantısı 22 Mayıs-26 Mayıs tarihleri arasında Romanya'nın Caracal şehrinde Liceul Tehnologic “Constantin Filipescu” lisesinde gerçekleştirildi.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER KATILDI

Fransa, Hırvatistan, Romanya’nın da yer aldığı, çeşitli alanlardaki öğrenci ve öğretmenlerin yer aldığı toplantıya Nahit Menteşe’den Akif Gençler, Fatma Aktuğ, Zeliha Özyeşil, Burcu Büyükkaragöz ve Fatma Yılmaz, öğrencilerden ise Muazzez Türkan, Buse Vurgun, Ayşe Balcı, Hatice Ay, Büşra Alaşehir, Büşranur Bilgin, Deniz Adatepe, Elif Sena Hızal, Ulviye Pamukoğlu ve Sudenaz Özbahçe katıldı.

SLOGANLAR VE AFİŞLER PAYLAŞILDI

Final toplantısında Nahit Menteşeli öğrenciler ülkemizdeki zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıklar ile ilgili istatistiksel veriler paylaştı. Ülkemizde bağımlılıklarla mücadele veren resmi kuruluşlar ve bu konuda yapılan iyi uygulamalar tanıtıldı. Okulda zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıklarla ilgili yapılan çalışmalar ve etkinlikler paylaşıldı. Karışık takım çalışmalarıyla öğrenciler zararlı alışkanlıklara karşı hazırladıkları slogan ve afişleri paylaştılar. Teknoloji bağımlılığı ile mücadelede alınacak önlemler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme