'Dışarıdan biri bu kulübü yönetmesin'

Nazilli Belediyespor kongresinde taraftarlar, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a kulübün satışıyla ilgili sıkıntılarını dile getirdi.

'Dışarıdan biri bu kulübü yönetmesin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig’de mücadele eden Nazilli Belediyespor’da zorlu geçen bir sezonun ardından Ünal Önal, işini gerekçe göstererek siyah beyazlı camianın önünde görevden affını istedi. Olağanüstü kongreye giden Nazilli Belediyespor’da yeni kulüp başkanı delegelerin oyları ile Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk oldu. Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde yoğun katılımın olduğu kongrede taraftarlar, "Dışarıdan biri bu kulübü yönetmesin" dedi.

"KULÜBÜMÜZ BAŞKASINA MUHTAÇ OLMASIN"

Nazilli Belediyespor taraftarları adına konuşan Hasan Noyin, sponsora karşı olmadıklarını belirterek, “39 yıldır bu camia profesyonel bir kulüp olarak yönetiliyor. 25 gündür zorlu bir süreç geçiriyoruz. 7 firmanın kulübe talip olduğu söylendi. Bunların kim olduğunu kimse bilmiyor. İsimleri bilmiyoruz. Bizim aldığımız bilgilere göre gelen kişilerin kulüpte ve statta fotoğraf çekindiğini biliyoruz. Kimsenin sponsor olmasına karşı değiliz. Akhisar, Uşak gibi olacaksak kimse kusura bakmasın. Biz elimizden gelen desteği yapıyoruz. Biz şehir dışından gelip kulübü yönetecek birilerini istemiyoruz. Biz afaki destek istemiyoruz, kulübümüz başkasına muhtaç olmasın. Önümüzde çok yakın bir örnek var. İki sene önce Akhisar’ı birilerine verdiler borçla boğuşuyor. Niğde amatör olarak devam ediyor. Kimse bizi Aydınspor’la kıyas etmesin. Hayatı boyunca küme düşmedi düşmeyecektir” dedi.

“NEREDE BU ŞEHRİN DİNAMİKLERİ?”

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise 2022 yılında çıkan kanun bağlamında yasal olarak belediyenin kulübe yardım edemeyeceğini vurgulayarak, “Önümüzde iyi örnekler de var. İnce eleyip sık dokuyoruz. Kötü ihtimalleri söylüyorsunuz hep. O zaman gök taşı düşecek diye evden dışarı çıkmayın. Federasyondan gelen para, su parası yetmiyor. Kapı kapı dolaştık şehir destek vermiyor. Hani başka yönetim kurulu listesi var mı? Nerede bu şehrin dinamikleri?” ifadelerini kullanarak taraftarlara yanıt verdi.

Bakmadan Geçme