• Haberler
  • Güncel
  • CHP'li Milletvekili Bülbül, Başkan Özcan'a meydan okudu

CHP'li Milletvekili Bülbül, Başkan Özcan'a meydan okudu

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediyespor'un devredilmesi ile ilgili yaptığı paylaşım üzerinden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı ağır bir şekilde eleştirdi. Bülbül, Başkan Özcan'ı ihanet etmekle suçlarken, yerel seçimler için meydan okudu.

CHP'li Milletvekili Bülbül, Başkan Özcan'a meydan okudu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediyespor’da yaklaşık 3 aydır süren devir belirsizliği geçtiğimiz gün yapılan olağanüstü kongreyle sona erdi. Siyah beyazlı kulüp, Denizlili iş adamı Süleyman Urkay ve yönetimine devir edildi. Devir sürecinde Kürşat Engin Özcan yoğun ve ağır eleştiri yağmuruna tutuldu.

“SANDIKTA GÖRÜŞECEĞİZ”

Son olarak Başkan Özcan’ı eleştiren isimlerden birisi de Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül oldu. Bülbül, sosyal medya üzerinden Nazilli Belediyespor’un satışı için Başkan Kürşat Engin Özcan ağır eleştirilerde bulunarak meydan okudu. Mart 2024 yerel seçimlerinde sandıkta hesaplaşacaklarını belirten Milletvekili Bülbül paylaşımında, “Seçimde kendisine oy veren, seçmenin iradesini parti değiştirerek satan, Nazilli Belediye Başkanı’nın Nazillispor’u satmasını eleştirenlere şaşırıyorum! Bir kere ihanet eden, satan, ihanet etmeye, satmaya devam eder. İnşallah aday gösterilirse hesap vakti. Mart 2024’de! Sandıkta görüşeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme