'Can'lar lokmalarını protokol üyeleriyle paylaştı

Nazilli'de Aleviler Kültür Derneği ve Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi'nde kurban lokması hayrı düzenlendi. Hayırda protokol üyeleri de Canların lokmasını paylaştı.

'Can'lar lokmalarını protokol üyeleriyle paylaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de bulunan Alevi Kültür Derneği ve Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Muharrem ayı dolayısıyla iftar programı gerçekleştirildi. Alevi Kültür Derneği Nazilli Şube Başkanı Halit Civlez ve Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Memet Akyüz ev sahipliğindeki Kurban Lokması hayrına Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Caner Özkul, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, CHP İlçe Başkanı Serdar Alptekin, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk, TUED Nazilli İlçe Başkanı Faruk Baştepe, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PROTOKOLE TEŞEKKÜR ETTİLER

Protokol üyeleri ilk olarak Alevi Kültür Derneği’nin düzenlemiş olduğu kurban lokması hayrına katıldı. Dernek başkanı Halit Civlez orucun son gününde iftar etkinliğine katılan ve lokmalarını paylaşan protokol üyelerine teşekkür etti. Daha sonra hep birlikte yemekler yendi. Ardından protokol üyeleri Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi’nin programına katıldı. Burada yemeklerini hazırlanan aşurelerini yediler. Etkinlikler karşılıklı sohbetlerle sona erdi.

Bakmadan Geçme