Buharkent'te İncir Festivali heyecanı

Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Taze İncir Festivali kapsamında ünlü şarkıcılar Gülben Ergen ve Cem Belevi konser verecek.

Buharkent'te İncir Festivali heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın denince akla ilk olarak incir gelir. Aydın'da kaliteli incirin merkezlerinden olan Buharkent’te incir festivali için hazırlıklarını tamamladı hafta sonu bekleniyor. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, 11 Ağustos Cuma günü başlayıp üç gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek olan Buharkent 17. Kültür Sanat Şenliği ve Taze İncir Festivaline herkesi davet etti.

BÜYÜK COŞKUYA DÖNÜŞECEK

Başkan Erol, festival heyecanını sosyal medya hesabından paylaştı. Erol paylaşımında "Her yıl olduğu gibi bu yıl da gurur ve heyecanla beklediğimiz Taze İncir Festivalimizi 11, 12, 13 Ağustos'ta kutlayacağız. Buharkent'in eşsiz incirlerini ve zengin kültürünü bir araya getiren bu özel etkinlik, sizlerin katılımıyla büyük bir coşkuya dönüşecek" dedi.

GÜLBEN ERGEN, BUHARKENT HALKIYLA BULUŞACAK

Buharkent Belediyesi 17. Geleneksel Kültür ve Sanat Şenliği, Taze İncir Festivali 1 Ağustos Cuma günü saat 17:00'de taze incir hasat günü etkinliği ile başlayacak. Ardından Yüzme Havuzu Tesisleri'nde incir tatlısı yarışması yapılacak. Festival yürüyüşünün ardından Atatürk Bulvarı Kent Müzesi önünde resmi açılış töreni düzenlenecek. Birinci gün etkinlikleri Buharkent Belediyesi Anadolu Lisesi ve yerel sanatçı Feridun Başaran'ın müzik dinletisi ardından popstar Aydan Kaya ve Alpay konseri ve Ali Kınık konseri ile son bulacak. Festivalin ikinci günü ve üçüncü günlerinde festival kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verilecek. Festival 13 Ağustos Pazar günü Gülben Ergen konseriyle son bulacak.

Buharkent'te İncir Festivali heyecanı

Buharkent'te İncir Festivali heyecanı

Bakmadan Geçme