Boşanma aşamasındaki eş karısına kabusu yaşattı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde boşanma arifesindeki karı kocanın tartışması sokağa taştı. Öfkeli koca boşanma aşamasındaki eşine ait araca ilk önce çarptı ve daha sonra camlarını indirdi.

Nazilli güne hareketli başladı. Olay, Nazilli’de Yıldıztepe Mahallesi Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde sabahın erken saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre,  boşanma aşamasında olan N.E boşanma aşamasının çocuklarıyla yaşadığı eve giderek, çacuklarına anneleriyle görüşmek istediğini söyledi. Eşinin  evde olmadığı cevabını alan öfkeli koca N.E. boşanma aşamasında olduğu eşine ait aracın sabah saatlerinde yanına giderek ilk önce bilerek çarparak kazaya sebebiyet verdi. Hıncını alamayan koca  daha sonra aracından inerek eşine ait aracın çam çerçevesini indirip daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Gürültüye uyanan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. 
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler incelemelerde bulundu. Şikayetçi olan mağdur eş karakola giderek ifade verdi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Bakmadan Geçme