Beyza ve Burak mutluluğa yelken açtılar

Nazilli'de Burak Erçerman ve Beyza Kılıç gerçekleştirilen muhteşem düğün merasimiyle dünya evine girdi. Çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Beyza ve Burak mutluluğa yelken açtılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Elektrikçiler Odası Genel Sekreteri Teoman Kılıç ve Sevim Kılıç’ın biricik kızları Beyza ile Nuri ve Emine Erçerman’ın oğulları Burak görkemli bir düğün töreni mutluluğa yelken açtılar. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde aşçı olan Burak Erçerman ve grafiker Beyza Kılıç’ın Sümer Park içinde bulunan Şehit Akın Kurtoğlu Düğün Salonu yapılan düğün merasimine Erçerman ve Kılıç ailelerinin yakınları, dostları ve çok sayıda sevenleri katıldı.
Erçerman ve Kılıç Aile büyükleri davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendiler. Beyza ve Burak çifti salona girdiklerini ilk danslarını hareketli Indila - Dernière danse müziği ile yaparken daha sonra ‘Duyanlara duymayanlara’ müziğiyle romantik ilk danslarını yaptılar. Daha sonra davetlilerinde katılımıyla muhteşem gece başladı. Piyanist Engin’in çaldığı birbirinden güzel çaldığı şarkılarla davetliler gecenin sonuna kadar gönüllerince eğlendiler.
Gecenin en mutlu çiftleri Beyza ve Burak Erçermen çifti bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.
 

Bakmadan Geçme