Başkan Özcan, taraftarlara cevap verdi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor'un devir işlemlerinin ardından sert paylaşımlar yapan taraftara cevap verdi. Başkan Özcan, 'Nazilli'miz başarılı olduğu zaman şu anda tenkit eden arkadaşlarımız da doğrusunu yaptığımızı anlayacaklar' dedi.

Başkan Özcan, taraftarlara cevap verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediyespor’un devir işlemlerinin kesinleşmesinin ardından siyah beyazlı kulübün taraftarları sosyal medyadan paylaşım yaparak Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı hedef aldı. Taraftarlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda “Yönetemiyorsun madem istifa et Kürşat Engin Özcan” ifadelerini kullandı.

"TARİH SENİ ASLA AFFETMEYECEK"

Kulübün Denizlili iş adamı Süleyman Urkay’a devredilmesinin ardından Başkan Özcan’a aleyhine paylaşımlar yapan taraftarlar “Nazilli tarihinin gelmiş geçmiş en beceriksiz belediye başkanı. Belediyeyi yönetemediğin, hizmet edemediğin gibi bu şehrin en büyük markasını, değerini sattın. O makam sana büyük geldi, yarın sabah derhal istifa et. Tarih seni asla affetmeyecek” dedi.

“DOĞRUSUNU YAPTIĞIMIZI ANLAYACAKLAR”

Devredilme işlemlerinin tamamlanması ile basına açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, taraftarların yaptığı paylaşımlarla ilgili de konuştu. Özcan, “Biz arkadaşlarımız yanlış bilgilendirildiği ve yönlendirildiği kanaatindeyiz. Ama hiç kimse endişe etmesin. Nazilli halkı doğrunun yanındadır. Yerelden bize teklifle geldiler mi, geldiler. Dediler ki su parasını 4 TL’den 10 TL’ye çıkarın. Şimdi biz vatandaşımıza 4 TL’den 1 damacana su veriyoruz, 50 TL’ye satıldığı yerde. Biz sosyal belediyecilik yapıyoruz. Nazillispor’da ki futbolcu arkadaşlara emekçi arkadaşlarımıza bir şey demiyorum. Ama oranın finanse edilmesi için önerdikleri gibi biz ne vatandaşlarımızdan fazla fazla para almak istiyoruz ne de çeşitli kurum ve kuruluşları haraca kesmek istiyoruz. Müteahhitlerden para alın diyorlar. Diğer belediyeler alıyor veya bir dönem olduğu gibi müteahhitlerden alın diyorlar. Ama bence müteahhit arkadaşlarımız, ruhsat kesilirken, inşaat ruhsatı kesilirken, kod alırken, plan içeriği sunduklarında, iskan ruhsatı almaya geldiklerinde kendilerinden para istemediğimiz memnundur kendileri de. Nazilli içinde herhalde bütün müteahhit arkadaşlarımız memnundur. Dolayısıyla Nazilli halkı memnundur, zira verdikleri bu paralar hiç kimsenin cebinden çıkan paralar değil. Biz hiçbir zaman yanında olmayacağız, haramla işimiz olmadı olmayacak. Doğruları yaptıkça, vatandaşımız doğrunun yanında olacaktır. Nazillispor’a bugüne kadar harcayabilmemiz için yasal imkan vardı. Harcadık, ama bundan sonra ki süreçte harcamamız yasal değil, doğru değil. Profesyonelliğe aykırı, çağdaş günün şartlarına aykırı, biz kendi imkanlarımızla bu işi yapamayacağımızı söyledik, yapabilecek bir ekibi davet ettik. Onlar da medeni cesaretini gösterdiler, geldiler süreci başlattılar. Nazilli’miz de başarılı olduğu zaman şu anda tenkit eden arkadaşlarımız da doğrusunu yaptığımızı anlayacaklar.

“HİZMET ETME HIZIMIZI ETKİLİYOR”

Kulübe Nazilli Belediyesi olarak yasal sürece kadar desteklerini eksik etmediklerini dile getiren Başkan Özcan, “Tenkit eden arkadaşların bir kısmının Aydın’da neler yapıldığını çok iyi bilmeleri gerekiyor. Yani belediyeyle Aydın Spor Kulübü birbirine girdi. Para vereceksin, vermeyeceksin meselesi yüzünden. Sadece belediye üzerinden hayatını sürdüren Aydın Spor Kulübü, ne hallere geldi, görüyorsunuz, hangi ligde oynuyorlar? Hiçbir yerde oynamıyor, aynı hale gelmesini istiyorlarsa Aydın'da yapılan uygulamayı bize örnek göstermesinler .Nazillispor, doğru yönetim ile doğru yere varacak diye düşünüyorum. Şimdiye kadar ki bütün aşamalarda Nazilli Belediyespor desteklenmiştir. Emek veren, destek veren bütün belediye başkanlarımızı, kulüp başkanlarımıza, yönetimdeki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, esnafımıza, müteahhitlerimize, destek veren herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Ama bundan sonra çağın gereklerini yapmamız lazım. Bu yükler gerçekten belediyenin hizmet etme hızını da azaltan işlemler. İnşallah bunların hepsini derleyip toparlayıp yarın ertesi gün bütün renklerin terse döndüğünü göreceksiniz inşallah.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme