• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Özcan, İYİ Partili Taner'in meydan okumasını tiye aldı

Başkan Özcan, İYİ Partili Taner'in meydan okumasını tiye aldı

Nazilli Belediye Başkanı AK Partili Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner'in meydan okumasına Nazilli'den karşılık verdi. Özcan, 'Sahadaki gerçekleri biliyorum. Bunu da kimsenin bir meydan okuması olarak değerlendirmiyorum' diyerek İYİ Partili Recep Taner'i adeta tiye aldı.

Başkan Özcan, İYİ Partili Taner'in meydan okumasını tiye aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada ‘İnşallah önümüzde ki yerel seçimlerde Nazilli’de ve İncirliova’da mevcut başkanlar karşımıza aday olarak çıkar’ şeklinde konuşarak Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya meydan okudu. Taner, yerel seçimlerde 6 ilçeyi kazanacaklarını düşündüklerini söyleyerek, 17 ilçede de çalışmalarına başladıklarını söyledi. Büyükşehir de dahil olmak üzere tüm ilçelerde kendi adaylarını çıkaracaklarını söyleyen Başkan Taner’e, geçtiğimiz Kasım ayında İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçiş yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan cevap verdi.

“BU SEÇİMİ DE ALACAĞIZ”

Başkan Özcan, “Allah ömür verirse ve sayın Cumhurbaşkanımız da tensip buyururlarsa biz Nazilli Belediye Başkanlığı’na adayız, inşallah da bu seçimi alacağız. Sahadaki gerçekleri biliyorum. Bunu da kimsenin bir meydan okuması olarak değerlendirmiyorum.” diyerek İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner’i adeta tiye aldı.

Bakmadan Geçme