Başkan Özcan isyan etti

Nazilli Belediyesi Meclis Toplantısı üçüncü kez toplanan meclis toplantısında CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri gelmediği için çoğunluk sağlanamadı. İki gündem maddesinin görüşüleceği mecliste emekliye ayrılan işçiler ve İnci Yaşam Projesi'ndeki 7 bağımsız bölümün satışı yeniden gündeme alınması bekleniyordu.

Başkan Özcan isyan etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediye Meclisi belediyeden emekliye ayrılanların kıdem tazminatı ve ikramiye ödemeleri için kredi alımının ve İnci Yaşam’daki belediyeye ait 7 taşınmazın satışının görüşülmesi için olağandışı toplandı. Başkan Özcan’ın öncülüğünde gerçekleşen toplantıya CHP ve İYİ Partili üyelerden hiçbiri katılmazken, başkan Özcan’la birlikte toplam 13 üye salonda hazır bulundu. Bir süre beklendikten sonra toplantı çoğunluk sağlanamadığı için 21 Ağustos Pazartesi gününe ertelendi.

BAŞKAN ÖZCAN İSYAN ETTİ

Takdiri, ilahi adalete ve kamuoyuna bıraktığını dile getiren Başkan Özcan toplantıya katılmayan üyelere isyan ederek, “Görüyorsunuz arkadaşlar, hizmet için uğraşıyoruz, gelmiyorlar. Adamların umurunda değil, personelin maaşı ödenmemiş, yollar yapılmamış kısmında değiller. Meclise gelmiyorlar, geldiklerinde de red oyu veriyorlar. Bunun takdirini hem ilahi adalete hem de kamuoyu vicdanına bırakıyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Ağustos ayının birinci ve ikinci meclis toplantısında Cumhur İttifakı üyelerinin meclise katılmamasından ötürü çoğunluk İYİ Parti ve CHP’ye kalmış, oylama esnasında Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yalnız kalmıştı.

Bakmadan Geçme