Başkan Güler: '31 Mart'ta Köşk yüzyılına adım atacağız'

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler 31 Mart'ta Köşk yüzyılına adım atacağız' dedi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler; "31 Mart’ta Köşk yüzyılına adım atacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmaları ve mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Kıran Mahalle Buluşması’nda vatandaşlarla bir araya gelen Güler; "Biz Köşk sevdalıyız. Türkiye Yüzyılı Köşk’ümüzün de yüzyılı olacak. 31 Mart’ta Köşk yüzyılına adım atacağız” dedi. Mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Güler, yeni projelerle Köşk’ün yepyeni bir geleceğe hep beraber bambaşka bir heyecanla taşınacağının müjdesini vererek "Yaptıklarımız zaten yapacaklarımızın teminatıdır. 31 Mart’ta sandıklar açıldığında Köşk’te Nuri Güler diyeceğiz” dedi.

"Tek bir toplu iğnesini satmadık"

Köşk olarak 31 Mart’a hazır olduklarını vurgulayan Güler; "Bizde size söz veriyoruz. Geceyi gündüze katacağız. Çok daha güzel bir Köşk’ü birlikte ve beraber ortaya çıkaracağız. Yapacak çok işlerimiz, imkan ve kaynaklarımız var. İlçemizin çehresini değiştirecek kapalı pazar yeri projemizi hizmete geçireceğiz. Sanayi Sitesi, Toplu Konut Projemiz, Millet Bahçesi Projemizle Köşk’ümüz yeni bir vizyona kavuşacak. En kötü şartlarda bile belediyemizin tek bir toplu iğnesini satmadık. Satan değil kazandıran bir belediye olma yolunda adımlarımızı attık. Belediyecilik ekip kurma, organizasyon, karar alma ve yönetme becerisidir. Buna da sahip olduğumuzu düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’yi ihya eden AK Parti belediyeciliğini Köşk’te en ileri seviyeye taşımaya devam edeceğiz. Köşk, AK Parti Belediyeciliği ile yola devam edecek" diye konuştu.

Başkan Güler: '31 Mart'ta Köşk yüzyılına adım atacağız'
Başkan Güler: '31 Mart'ta Köşk yüzyılına adım atacağız'
Başkan Güler: '31 Mart'ta Köşk yüzyılına adım atacağız'
İHA

Bakmadan Geçme