Başkan Çetinkaya'dan 'Süt Kardeşler' yorumu

Nazilli'de geçtiğimiz günlerde AK Parti ve İYİ Parti arasında yaşanan belediyecilik polemiğine Memleket Partili Ali Çetinkaya da katıldı. Ali Çetinkaya 'Nazilli siyasetinde laf çok icraat yok. Nazilli beklediği hizmetleri Memleket Partisi'nden alacak' dedi.

Başkan Çetinkaya'dan 'Süt Kardeşler' yorumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, yerel seçimlere işaret ederek iktidarın Nazilli’nin üzerine titrediğini ve Nazilli’yi AK Parti Belediyeciliği ile tanıştırmayı hedeflediklerini söylemişti. İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural AK Partili Beyazıt’a verdiği yanıtta Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın geçen kasım ayında AK Parti’ye geçtiğini hatırlatmıştı. Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya’da tartışmaya katılarak, “Laf çok, icraat yok” dedi.

“HALK HİZMET BEKLİYOR”

Nazilli’de önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkan adayı olacağını açıklayan Memleket Partisi İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, yaptığı açıklamada, “Bugünkü Nazilli siyasetinin özeti: Emir erim Ramazan, süt oğlum Şaban, damadım Bayram, Süt Kardeşler her daim. Nazilli’de laf çok icraat yok. AK Parti İlçe Başkanı açıklama yapıyor, İYİ Parti başkanı cevap veriyor. Halk bunlardan artık bıktı. Kürşat Bey dört sene boyunca muhalefet partisindeydi ve hiçbir şey yapmadı. Sonra iktidar partisine geçti yine hiçbir şey yapmadı. Halk hizmet bekliyor ve bu hizmeti de Memleket Partisi’den alacak” dedi.

Bakmadan Geçme