Aydın'ın yeni valisi Canpolat'an Nazilli'ye ziyaret

Aydın'ın yeni Valisi Yakup Canbolat, Nazilli gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. Canbolat'ın ilk durağı Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'u makamında ziyaret oldu.

Aydın'ın yeni valisi Canpolat'an Nazilli'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Bursa Valiliğinden Aydın Valiliğine atanan Yakup Canpolat, bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Nazilli’ye geldi. Vali Canbolat ilçede ilk olarak geçtiğimiz günlerde kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’a iadeyi ziyaret yaparak gerçekleştirdi. Vali Canpolat Kaymakamlık önünde Kaymakam Arısoy ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından karşılandı. Ardından Kaymakamlık makamına çıkan Canpolat ve beraberindekiler brifing ile bilgilendirildiler.
DETAYLI İNCELEDİ, YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Aydın’ın yeni Valisi Yakup Canbolat, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve toplam 11 bin 267 metrekarelik alana inşa edilecek Nazilli Sağlık Merkezi Kompleksi’ni inceledi. İnşaat çalışmalarının devam ettiği komplekste yetkililerden bilgi alan Canbolat, binaları gezdi. Vali Yakup Canbolat poliklinik olarak tasarlanan alanlarda detaylı olarak gezerek bilgi aldı.
MÜZEYİ GEZDİ
Vali Canpolat Nazilli İstasyon Meydanında bulunan Etnoğrafya müzesini gezdi. Müze yetkililerinden içeride bulunan eşyalarla ilgili bilgi aldı.
BAŞKAN ÖZCAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Aydın Valisi Yakup Canpolat, son olarak Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı belediyedeki makamında ağırladı. Canpolat, belediyeye geldiğinde resmi törenle karşılandı. Daire müdürlerinin de hazır olduğu karşılamada Vali Canpolat herkesin elini sıkarak belediye girdi. Başkan Özcan’ın makam odasında ağırlanan Canpolat, şehir hakkında bilgilendirildi.

Bakmadan Geçme