Türk Büro-Sen Nazilli' de Biçer dönemi

Nazilli'de Sosyal Güvenlik Merkezi şefi olarak görev yapan Uğur Biçer, Türk Büro-Sen Nazilli İlçe Temsilcisi oldu.

TAKİP ET

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Büro-Sen Nazilli Temsilciliği yapan Emin Filiz'in yerine Nazilli Sosyal Güvenlik Merkezi'nde şef olarak görev yapan Uğur Biçer getirildi. Aynı zamanda yaptığı eserler ile tanınan Ozan Biçer, 17 Temmuz 2023 itibariyle temsilcilik görevine başladı.

BİÇER TEŞEKKÜR ETTİ

Uğur Biçer kamu görevlilerinin haklı mücadelesini Türk Büro-Sen ile arayacaklarını belirtti. Biçer açıklamasının devamında, “Türk Büro Sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Kamil Taşkır ve sevgili yönetiminin teklifleri, Türk Büro Sen Genel Başkanımız Sayın Türkeş Güney ve genel merkez yönetim kurulumuzun tensipleri ile 17/07/2023 tarihi itibariyle Türk Büro Sen Nazilli İlçe Temsilcisi olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Kendilerine bu güvenleri nedeniyle teşekkürü bir borç bilirim. İlkemiz; önce ülkemiz şiarı ile çıktığımız bu yolda rabbim mahcup etmesin. Önceki dönem başkanımız Emin Filiz başkanıma hizmetleri için teşekkür ediyorum. Kamu görevlilerimizin haklı mücadelesinde Türk Büro Sen ile. Bir sevdasın Türkiye'm” dedi.

UĞUR BİÇER KİMDİR?

Biçer 1975 Denizli doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimi Kuyucak'ta bitirdi. Lisan eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bitirerek tamamladı. 1998 yılında başladığı Kamu hizmetine 2011 yılından bu yana Nazilli SGK da Şef olarak devam etmekte. Çağdaş Ozanlık geleneğinin de bir temsilcisi olan biçer Türk Halk Kültürüne Halk Edebiyatına ‘Bir sevdasın Türkiye'm, Şehidin Ağıdı, Nazlı Kızın Öyküsü, Kalptesin Atatürk, Naz Naz aşkına, Salla Gitsin, Bana kimsin derler' gibi birbirinden güzel eserler kazandırmıştır. Biçer evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme