Talihsiz dördüzler Nazilli'de defnedildi

Nazillili olan ve Fransa'da yaşayan bir ailenin dünyaya gelen dördüz bebekleri, 1 saat sonra hayatlarını kaybetti. Bebeklerin cenazesi memleketleri Nazilli'ye getirilerek gözyaşları içerisinde ebediyete uğurlandı.

TAKİP ET

Nazilli'den çalışmak için Fransa'nın Strazburg kentine giden Ahmet İşbaz ve Sümeyye İşbaz çiftinin ikisi erkek ikisi de kız olmak üzere dördüz bebekleri dünyaya geldi. Ancak Muaz, Zeyd, Safiye ve Halime ismi verilen ikisi erkek ve ikisi de kız olan dördüz bebekler sadece 1 saat yaşayabildi. Dördüz bebek olan Muaz, Zeyd, Safiye ve Halime İşbaz'ın cenazeleri Fransa'nın Strazburg kentinden memleketleri Nazilli'ye bağlı Altıntaş Mahallesine getirildi.

Talihsiz dördüzler için öğle namazına müteakip Koca Cami'de cenaze namazı kılındı. Namaza katılan cemaatten alınan helalliğin ardından cenazeler gözyaşları içinde Eğriboyun Mezarlığı'na götürülerek dualarla toprağa verildi. Acılı aile taziyeleri cami avlusunda ve mezarlıkta kabul etti.

ACILI BABA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Fransa'nın Strazburg kentine giderek inşaat sektöründe çalışmakta olduğu öğrenilen baba Ahmet İşbaz, Koca Camide kılınan cenaze namazı sırasında gözyaşlarını tutamadı. Ailesi ve yakınları acılı babayı teselli etti. 4 bebek de cenazede vatandaşların kucaklarında cenaze aracına taşındı.

Bakmadan Geçme