PTT, ikinci şubeyi Yeşil Mahalle'de açıyor

PTT, Nazilli'deki ikinci şubesini Yeşil Mahalle'de açacak. Müjde Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu. Yeni şube en geç iki ay içinde hizmete girecek.

TAKİP ET

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü Nazilli'deki ikinci şubesini Yeşil Mahalle'de açma kararı aldı. İlçede tek şubesi Altıntaş Mahallesi İstasyon Meydanı'nda bulunan ve sık sık uzun kuyrukların oluştuğu, araç park sıkıntı da yaşanan PTT binasının ikinci şubesi en geç iki ay içinde Yeşil Mahalle 1857 Sokak'ta hizmete girecek. Kurum yetkilileri ile bina sahibi arasında sözleşme imzalandı. Yeni hizmet binasının yapılacak tadilat ve tasarımın ardından yeni şubenin hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.

MUHTAR ÖZTÜRK, “HERŞEY DAHA GÜZEL BİR YEŞİL MAHALLE İÇİN”

Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurarak, “ Vatandaşlarımıza en iyi hizmet vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Artık mahalle sakinlerimiz PTT'deki işleri için çarşıya gitmek zorunda kalmayacak. Her şey daha güzel bir Yeşil Mahalle için. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme