Otomatik Boy Dikim Makinası Özellikleri

Gelişen teknoloji ile birlikte tekstil sektöründe de devrim niteliğindeki yenilikler kaçınılmaz hale geliyor.

TAKİP ET

Gelişen teknoloji ile birlikte tekstil sektöründe de devrim niteliğindeki yenilikler kaçınılmaz hale geliyor. Denizli makina imalatçıları arasında Pivottex Makina, tekstil üreticilerinin ihtiyaçlarına özel tasarlanmış Otomatik Boy Dikim Makinası ile sektöre yepyeni bir soluk getiriyor. Pivottex Makina'nın Otomatik Boy Dikim Makinası, özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Pivottex Makina tarafından üretilen Otomatik Boy Dikim Makinası, özellikle havlu üreticileri için ideal bir çözüm sunuyor. Makina, sağ ve sol dikiş makineleri çalışırken yağlama yapmadığında otomatik olarak durma özelliğiyle iş güvenliğini en üst seviyeye taşıyor ve makine ömrünü maksimum seviyede tutuyor. Aynı zamanda, elektrik kesintilerine karşı koruma ve elektrik geldiğinde otomatik açılma özelliği sayesinde operatöre kolaylık sağlıyor.

Akıllı teknoloji ile kusursuz sonuçlar

Otomatik boy dikim makinası, akıllı teknolojisi sayesinde havlu kumaşının dikişi sırasında kusursuz sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Makina, paso çekme veya gevşek dikme gibi problemler yaşandığında otomatik olarak durarak kumaşı düzeltiyor.

Fiber optik sistemler ile havlu kenarının takibi yapılırken, özel tasarım kenar çekme üniteleri ise kumaşın kenar kıvrımlarını zarar vermeden çekme işlemini gerçekleştiriyor.

Pivottex Makina'nın tekstil makinaları sürekli kalite kontrolü sağlayan özelliklerle donatılmıştır. İplik kopması durumunda makina otomatik olarak durur ve hangi ipliğin koptuğu ekranda belirtilir. Ayrıca dokunmatik ekran sayesinde, dikilen kumaşın metre cinsinden uzunluğunu, makinenin anlık hızını ve kumaş çeşidine göre ayar yapabilme seçeneklerini rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz.

Bakmadan Geçme