Ortodonti Tedavilerinde Uzmanlığın Önemi

​​​​​​​Ortodonti tedavilerindeki temel amaç ağız ve çene yapınızdaki fizyolojik deformasyonların ve biçimsizliklerin estetik ve biyolojik durumunuza fayda sağlayacak şekilde düzeltilmesidir.

TAKİP ET

Ortodonti tedavilerindeki temel amaç ağız ve çene yapınızdaki fizyolojik deformasyonların ve biçimsizliklerin estetik ve biyolojik durumunuza fayda sağlayacak şekilde düzeltilmesidir. Ağız ve diş sağlığı alanında en çok yakınılan aynı zamanda en çok başvurulan alanlardan olan ortodonti tedavileri için öncelikle diş hekimliği fakültesi bitirilmeli ardından ise konu özelinde akademik uzmanlık çalışmaları yapılmalıdır. Dışarıdan çok basit bir tedavi gibi gözükse de özellikle çene üzerinde yapılan tedavilerin ciddi ameliyatlara kadar gidebilecek süreçleri olduğundan dolayı alanındaki teknolojik gelişmelere son derece hâkim ve tecrübeli hekimlere başvurulması önemli bir kriter olmalıdır. İstanbul ortodonti tedavileri konusunda bulabileceğiniz çok fazla seçeneğe sahiptir. Ancak bu seçenekler arasında hekimlerinizi belli kriter ve analizler doğrultusunda seçmelisiniz.

Ortodonti Uzmanı Gamze Yazıcı

Uzman Diş Hekimi Gamze Yazıcı ülkemizin en köklü üniversitesi olan ve tıbbi alanlarda uluslararası camiadaki önemiyle dikkatleri üzerine çeken Ankara Üniversitesindeki lisans eğitiminin ardından Erciyes Üniversitesinde ortodonti alanında uzmanlığını tamamlamıştır. Uzmanlığının ardından yine Kayseri'de 3 sene boyunca ortodonti hizmetleriyle bütün danışanlarının sağlıklı ve estetik gülüşlere sahip olmasının gururunu taşıyarak birçok konferans ve kursa katılmıştır. Günümüzde sağlık turizminin de bel kemiği olan İstanbul'da kurduğu Şişli ortodonti merkezi ile danışanlarının hayatlarını etkilemeye ve teknolojik gelişmelerin ışığında en konforlu tedavi seçeneklerini danışanlarına sunmaya devam etmektedir. Web sitesi aracılığıyla veya iletişim bilgileriyle kolayca randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Bakmadan Geçme