NDH'de yeni hizmet

Nazilli Devlet Hastanesi'nde Dil ve Konuşma Terapisti Oğuzhan Demir hasta kabulüne başladı. Demir'in ilk ziyaretçisi NDH Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akaya yaptı.

TAKİP ET

Nazilli Devlet Hastanesi'nde yenilikler ve poliklinikler açılmaya devam ediyor. NDH bünyesinde Dil ve Konuşma Terapi Polikliniği açılarak terapist Oğuzhan Demir hasta kabulüne başladı. Demir'in poliklinikte ilk ziyaretçileri NDH Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akaya, Başhekim yardımcısı Barbaros Küçükoğlu ve hastane yetkilileri oldu ve görevinde başarılar dilendi.

“EN İYİ HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

'Dil ve Konuşma Terapi Polikliniğinin sağlık hizmeti vermeye başlamasının sevincini yaşıyoruz' diyen Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akaya, “Biz Nazilli Devlet Hastanesi olarak Nazilli ilçemizde yaşayan insanlarımıza en iyi bir şekilde Sağlık hizmeti vermeye çalışıyoruz. Yönetimimiz ve tüm hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız ile birlikte 24 saat boyunca zaman mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Şu anda da Hastanemizde yeni hizmete açılan ‘Dil ve Konuşma Terapi' polikliniğinin sağlık hizmeti vermeye başlamasının sevincini yaşıyoruz. İdarecilerimiz ile birlikte hastanemizde göreve başlayan Dil ve Konuşma Terapisti Oğuzhan Demir'i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Dil ve konuşma terapisti; dil, konuşma ve ses bozukluklarının önlenmesi, değerlendirilmesi ve rehabilitasyonu ile ilgilenen sağlık meslek çalışanıdır. Dil, konuşma ve ses bozuklukları çocukluk döneminden başlayarak yaşlılık dönemine kadar olan süreçteki bireyleri etkileyebilmektedir” dedi.

“DİL, KONUŞMA VE SES BOZUKLUĞU”

Dil ve Konuşma Terapisti Oğuzhan Demir ise yaptığı açıklamada, “Nazilli Devlet Hastanesi bünyesinde yeni hizmete açılan ‘Dil ve Konuşma Terapi' polikliniğinde göreve başlayarak hastalarımıza hizmet vermeye başladım. Dil, konuşma ve ses bozukluğu yaşayan çocuk yaş grubu danışanlarımız; Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları veya Kulak Burun Boğaz uzmanının değerlendirmesi sonrasında ihtiyaç olması halinde yeni açılan polikliniğimize yani bana yönlendirilmektedir” ifadelerini kullandı.

Dil ve Konuşma Terapi Polikliniği odasının mefruşatı, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ve Arlin Enerji Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi'nin bağışlarıyla tamamlandığı belirtildi.

Bakmadan Geçme