NDH'de sıramatikle artık sıra daha kolay

Nazilli Devlet Hastanesi (NDH) Başhekimi Necati Akkaya, hastanede kullanıma açılan sıramatikle hastaların daha rahat sıra alacağını duyurdu. Hastanede toplam 8 adet sıramatik hizmet vermeye başladı.

TAKİP ET

Nazilli Devlet Hastanesi'nde hastaların sıra alabileceği akıllı sıramatikler vatandaşların hizmetine girdi. İlk olarak Kulak Burun Boğaz ilk kayıt alanında aktif edilen ve daha sonra Dahiliye ,Ortopedi, Göğüs, Çocuk, Kadın doğum, Fizik tedavi ve Psikiyatri ilk kayıt alanlarında toplamda 8 cihaz hizmete başladı.

TOPLAM 8 CİHAZ

Amacın yoğunluğu azaltmak olduğunu ifade eden Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Akkaya, “Sıramatikler sayesinde hastalarımız; ilk kayıt alanlarındaki personellerimize ihtiyaç duymadan dokunmatik ekranlarda TC kimlik numaralarını girerek; istedikleri branşlarda, istediği hekime sıra alabilmekte veya yanlış aldıkları sırayı iptal edebilmektedir. Kurulumu yapılan 8 cihazımızla son bir haftada yapılan işlem sayısı 772 olup, bu cihazlarla sonuç sırası ve geçmişe dönük reçete bilgilerini de edinebilmekte ve ilk kayıt alanlarındaki yoğunluğumuzu azaltmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme