Nazillili sporcular ilçeyi gururlandırdı

Sakarya Ferdi Boks Şampiyonası'nda Nazillili boksörler büyük bir başarıya imza atarak bir altın bir gümüş madalya kazandı

TAKİP ET

Sakarya'da düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Nazilli sporcular aldıkları başarılarla ilçenin gururu oldular. Antrenörleri Yavuç Kılıç himayasinde şampiyonaya hazırlanan sporculardan Tevfik Akkaş 52 kilogram Yıldız Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak altın, İbrahim Alp Bakır 57 kilogram Yıldız Erkekler kategorisinde Türkiye 2'incisi olarak gümüş madalya alma başarını gösterdiler.

KILIÇ EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Hedeflerinin Avrupa Şampiyonası olduğunu dile getiren antrenör Yavuz Kılıç, “Şampiyonanın ardından açıklamalarda bulunan antrenör Yavuz Kılıç, "Bize desteklerinden ötürü başta Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve her türlü imkan ve desteğini bizden eksik etmeyen İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğluna, Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze, Lokomotif Kulübümüz; Abdulaziz Kılıç Boks Spor Kulübümüze ve değerli yönetimine, bizlere inanıp dualarını esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz. Aydın'ımıza ve Nazilli'mize hayırlı olsun. Aldığımız her madalya babam Abdulaziz Kılıç'a ithafen kabrin nur mekanın cennet olsun inşallah. Hedefimiz, 19-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Romanya'nın Ploiesti kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme