Nazillili Aysel'i kocası katletti

Batman'da kocası Murat Ekici'nin (42) tabancasından çıkan 10 mermi ile hayattan koparılan Aysel Ekici'nin (37), cenazesi Batman'dan memleketi Nazilli'ye getirilerek dün gece Arslanlı Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

TAKİP ET

Olay, Batman ilinin Cudi Mahallesi'nde geçtiğimiz gün yaşandı. İddiaya göre 42 yaşındaki Murat Ekici ile eşi 37 yaşındaki Aysel Ekici arasında evde tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Murat Ekici yanında bulundurduğu tabanca ile, eşine ile 10 el ateş etti. Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları Aysel Ekici'yi Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kadın yaşama tutunamayarak hayata gözlerini yumdu.
KOCA HAPSE, EŞİ MEZARA
Cenaze, otopsi sonrası kadının ailesinin yaşadığı Nazilli ilçesine getirildi. 5 çocuk annesi talihsiz kadının cenazesi, Nazilli'ye geldikten sonra gece saatlerinde Arslanlı Mahalle Mezarlığında sessizce sonsuzluğa uğurlandı. Gözaltına alınan cani koca Murat Ekici ise ifadesinde, ailevi bir mesele nedeniyle tartıştıklarını, sinirlendiği için tabancasını ateşlediği öğrenildi.
İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Ekici, tutuklandı.

Bakmadan Geçme