Nazilli'de görkemli düğün

Aydın'ın Nazilli ilçesinde tanınmış ailelerden Demirağ ve Erdemci ailelerinin çocukları Hüsna ile Enes görkemli bir düğün töreni ile dünyaevine girdi.

TAKİP ET

Nazilli'nin sevilen iş insanlarından Müteahhitler Derneği (NAMDER) Başkanı Müteahhit Remzi Erdemci'nin oğlu Enis Erdemci ile Demirağlar Mermercilik'in sahibi, Türkiye Mermer İhracatçıları Birliği Üyesi Tacettin Demirağ'ın kızı Hüsna Demirağ görkemli bir törenle dünyaevine girdi.

Mendeş Kuzeytepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen düğün merasiminde, ailelerin dost ve akrabaları genç çifti yalnız bırakmadı.

Mutlu çiftin nikah şahitliklerini AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cemil Demirağ ve Metin Demirağ yaptı.

DAVETLİLER DOYASIYA EĞLENDİ

Nikah töreninin hemen ardından genç çift sahneye çıkarak ilk danslarını yaptı. Almanya'dan gelen bir grup söyledikleri bir birinden güzel şarkıları ile davetlileri coştururken, Erzurum Dadaş ekibi gösteri sundu.

Düğünde Nazilli'den ve çevre ilçelerden gelen iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri davetliler, gece boyunca eğlenerek çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Bakmadan Geçme