Nazilli'de berberler Pazar ve Arife günü de hizmet verecek

Bayrama sayılı günler kala yoğunluk yaşayan berberler, Pazar ve Arife günü de mesai yapacak.

TAKİP ET

Nazilli'de berberler Kurban Bayram'ı öncesi sabahın erken saatlerinde açtıkları iş yerlerinde gecenin geç saatlerine kadar çalışarak müşterilerini bayrama hazırlıyor.

Bayram tıraşını son güne bırakmak istemeyen vatandaşlar tıraşlarını oluyor. Arife günü berberler ve kuaförler gece 2'e kadar müşterilerine hizmet verecek. Randevu sistemi ile çalıştıklarını belirten yıllardır Nazilli'de berberlik yapan Melih Aydemir, vatandaşların tıraş işlerini son güne bırakmamalarını söyledi.

"RANDEVU İLE ÇALIŞIYORUZ"

Pazar ve Arife günü de açık olacaklarını ifade eden 7 yıldır Nazilli'de berberlik yapan Melih Aydemir,"Kurban Bayramı öncesi baya yoğun geçiyor. İnsanlar genellikle bayram arefesine, son güne bırakıyor. Gece 2'e kadar mesai yapıyoruz. Müşteri yoğunluğu fazla olduğu için Pazar günü ve Arife günü açık olacağız. Pazar günü gece 2'e kadar yine açık olacağız. Randevu ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza son güne bırakmamayı öneriyoruz."

"SON GÜNE BIRAKMAYIN"

Bayram yoğunluğundan dolayı işlerini son güne bırakmak istemediğini belirten Volkan Aydemir,"Bayramdan dolayı yoğunluk var. Bundan dolayı ben de bugün gelip tıraş olmayı tercih ettim. Aynı zamanda bugün şehir dışına düğüne gideceğim için ikisini bir arada çıkartmak istedim."

Bakmadan Geçme